Storvildts jagt

Storvildts jagt i Afrika er populært sagt, enhver jægers drøm – og det er ikke uden grund!

– at tracke en løve til fods

– at stå få meter fra og ansigt til ansigt med en kæmpe elefant tyr, i Zimbabwes storslået bush

– eller at placere en god kugle, på en yderst “kort luntet” og skudstærk kaffer bøffel

– Dét er ganske enkelt adrenalinpumpende, hæsblæsende og krævende jagt, med et til dels indbygget faremoment og følelsesmæssige påvirkninger, som bare ikke kan beskrives, men skal opleves!

 

Når der tales om afrikansk storvildts jagt, kommer man ikke udenom begrebet “Big Five”: løve, leopard, bøffel, næsehorn og elefant. Storvildts jagt indbefatter dog også krokodille, flodhest m.v

 

I samarbejde med vores outfitter: Two Waters Safaris, tilbyder vi eksklusiv jagt på Big 5 og andet storvildt, til favorable priser og i storslået natur. Alt jagt foregår til fods som traditionel “walk and stalk” og er som følge heraf, meget intens og spændende. Du har også mulighed for at jage med bue/pil.

 

Jagten foretages i hendholdsvis Sydafrika og Zimbabwe. Bøffel jagt arrangeres i begge lande, hvoraf det i Sydafrika vil være i henholdsvis Eastern Cape (tæt ved Two Waters lodge), Freestate provinsen, samt i Kalahari området ved grænsen til Botswana. Jagten kan i alle tilfælde, naturligvis suppleres med et stort udvalg af antiloper og andre vildt arter.

 

Går du med en drøm om at komme på storvildts jagt i Afrikas bush, eller kunne du tænke dig at høre mere om dette?
– Så kontakt os for yderligere info og et uforpligtende tilbud.

 

Storvildts jagt bliver altid skræddersyet til den enkelte jæger og kan sammensættes på mange forskellige måder. Jagten på bl.a. Løve, Bøffel, Leopard, Elefant, Næsehorn, Krokodille og Flodhest bliver derfor som udgangspunkt, altid pris-sat pr. individuelle henvendelse.