Udbydere

Vi hos Pete Safaris, har gennem årene skabt mange kontakter i jagt-branchen. Disse kontakter, som har medført trofaste venskaber, ønsker vi der skal komme dig som jæger til gode!

Vi benytter os som følge heraf, ikke af fordyrende mellemled, mellem udbyder og jæger. Vi forsøger dermed at være beviset på, at man sagtens kan sammensætte en rejse, til små og overkommelige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For at opnå dette, har vi ud fra vores erfaring, skabt unikke aftaler med udbydere, i henholdsvis Sydafrika og Argentina, med mulighed for topklasse jagt, på alt fra antiloper og storvildt i det eventyrlige Sydafrika, til duer og gæs i det legendariske Argentina.

Pete Safaris er ikke et rejsebureau, men fungerer i stedet udelukkende, som dansk kontaktled og non-profit formidler for vores udbydere. Alle priser her på siden, er præcis de samme som udgivet af udbyderne og du betaler som kunde altid direkte hertil. Du kan til enhver tid, kontakte udbyderen direkte hvis du ønsker. Bemærk dog at det er udbydernes ønske, at alt kontakt og booking foregår gennem os hos Pete Safaris.

Vi mener at det er vigtig at kunne stå 110% inde for alt hvad vi formidler til dig som klient og forud for jagtrejsen, vil vi bestræbe os på at give dig et ærligt og reelt billede af hvilke jagt og naturoplevelse der venter forude.

Vi brænder for jagt og alle dets aspekter. Vi har naturligvis dyb kendskab til alt som vi formidler og har personlig jaget på alle stederne. Vi står altid parate med gode råd og vejledning, med alt fra den indledende planlægning, til selve jagten og opholdet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål af nogen art – kender vi umiddelbart ikke svaret, så finder vi det til dig.

Two Waters Safaris - Jagt i Sydafrika

Two Waters Safaris – Jagt i Sydafrika

 

C&C Outfitters – Duejagt i Argentina